Tekijät

Anneli Liimatainen

Koulutettu hieroja ja personal trainer

Koen yrittäjyyden ja ihmisten auttamisen kutsumuksekseni. Haluan omalta osaltani olla tukemassa asiakkaitani kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, mihin pyrin myös omassa elämässäni.

Siksi vapaa-aikani sisältää paljon liikuntaa – hiihdän, ulkoilen, teen lihaskuntoharjoitteita sekä huollan kehoani viikoittain pitämällä huolta liikkuvuudestani.

Yrittäjyydessä parasta on mielestäni vapaus ja itsensä kehittämisen mahdollisuus.

Tiina Kokko

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja

Minun kiinnostukseni on auttaa asiakkaitani heidän kipujensa kanssa ja löytää kivun perimmäinen syy. Haluan tuoda myös asiakkailleni levähdystauon kiireiseen arkeen.

Vapaa-ajallani kaikenlainen liikunta on lähellä sydäntäni, kehonhuollon lisäksi.

Alina Tiikkainen

Koulutettu hieroja, äitiyslomalla

Minulle asiakaspalvelu on ollut aina lähellä sydäntä ja tyytyväinen asiakas on paras kiitos tehdystä työstä. Hieronnassa käytän monipuolisesti eri tekniikoita parantaakseni kokonaisvaltaista kokemusta. Olen perehtynyt raajanivelten liikkuvuuden sekä elimistön nestekierron edistämiseen.

Vapaa-ajallani pidän itseni liikkeessä monipuolisesti vuodenajasta riippuen.

Katja Kotila

Esittely tulossa

Karita Niemelä

Esittely tulossa

Saana Kiuru

esittely tulossa

Maria Castrén-Mäkinen

Koulutettu hieroja

Minulle asiakaspalvelu ja ihmisten aito auttaminen on tärkeää. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Hieroja Akatemiasta kesäkuussa 2022.

Työssäni tärkeintä on löytää asiakkaan kanssa vaivaan syy ja ratkaisu sille.

Tarjoan erilaisia hoitoja mm. klassisesta hieronnasta tuki- ja liikuntaelinhoitoihin, kuuma- ja kylmä hieronnat, rentoutumishieronnat sekä kinesioteippaukset.

Ville Kotila

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja

Minua ohjaa työssäni ratkaisukeskeinen hoitaminen. Hoidoissani käytän monipuolisesti eri tekniikoita klassisesta hieronnasta aina lihaskalvo- ja triggerpainantakäsittelyihin saakka.

Olen myös lisäkouluttanut itseäni nivelten mobilisaatioon.

Tuomas Juvani

esittely tulossa